2017. március 18.

ITT-tan







Pár tucat lóverseny- és pornóreklámot feldobó ablakon keresztül végre sikerült elverekednem magam a hittanórai filmhez.








2017. március 14.

...





















bíróság








A szép, zöld, romantikus selyemingem van rajtam. Bárki, akivel találkozom, megdicséri, milyen jól áll. Majd beérek a dolgozószobánkba, ahol Ad hoc szobatárs is félvállról odaveti, hogy ez a műtős ing színben egészen passzol hozzám.


















Én: - Anyu, a meghatalmazást beraktam a hűtőbe, a süti tetejére, nehogy bármelyiket itt felejtsd. 










2017. március 13.

tesz-vesz kórház








Angyal műtőslányka rám ír, hogy hol vagyok. Írom neki, hogy még a bíróságon. Megkér, hogy amikor megyek a klinikára, vegyek neki egy szelet pizzát, valami húsosat, mert nem hozott semmi kaját, és éhen pusztul. Megyek a pizzáshoz, nézem, nézem a pizzaszeleteket, hát húst, azt pont egyiken sem látok, de abbéli reményemben, hogy csak sajttakarásban van, megszólítom az eladó fiút, hogy azt a pizzaszeletet válassza ki nekem, amelyik húsos, és ezen körön belül a legnagyobb. A srác visszakérdez, hogy vége van-e a fogyókúrának.
Egy szelet pizzával a kezemben kopogok végig a klinika folyosóján, odaadom a vásárfiát Angyal műtőslánykának, majd megyek a betegekhez. Az egyik szobában, ahol két idősebb férfibeteg van elhelyezve, az egyik rám néz, és megkérdezi, hogy feltehet-e egy indiszkrét kérdést. Mondom, hogy tegyen. Mire ő megkérdezi, hogy milyen pizzát vittem, amikor megérkeztem.







bíróság








Az egyetlen férfi, aki köszöntötte a női kollégákat nőnap alkalmából, Fogyatékos Zolika volt, az aktahordó fiú.