2018. augusztus 9.








A portugál utunkon a legjobb ételt a frankfurti repülőtéren ettük egy ázsiai étteremben.















Az Alice Csodaországban és Tükörországban felsorakoztatja az élet valamennyi fontosabb szituációját. Legalábbis az én életem valamennyi fontosabb szituációját.








2018. augusztus 6.








Szerencsére még időben szóltak, hogy a zöld, műanyag székek törnek, így a csoportban csak hármunk alatt rogyott össze a szerkezet, és a mise alatt is csak két ember találta magát egyik pillanatról a másikra a földön.








tapintat






A tábortűznél az egyik táborozó olyan gyermeki önfeledtséggel üvöltött a fahangján, hogy a tűz körül ülő énektanárokon, bár igyekeztek a maga természetességében kezelni a helyzetet, időről időre mintha áram futott volna végig. Majd, gyermeki lelkesedésű táborozó, hogy jobban lássa a szöveget, a gitáros mögé állt be. A gitáros az első pár ütem sokkja után ura lett a helyzetnek, és bulihangulatban bekiabálta, hogy milyen jó, hogy mögötte valaki tercel!












Te mit csinálnál, ha Jézus is jönne veletek kirándulni?
Akarnál vele beszélgetni?
Miről?
Hogy/mivel szólítanád meg?
Hogyan kerülnél vele kapcsolatba?








túrázás







Amikor meglátott a rózsaszín virágos táskával és tarka nadrággal, nem gondolta, hogy én is túrázni jövök. Ahogy azt sem, hogy felmászom a függőleges létrán, egy fapallón keresztül át a köveken, és a gyökerek között a patakmederben.