2019. január 5.








Anyu: - Láttam egy műsort, amiben egy fejvadász mesélte el, mire lehet számítani az állásinterjún. Várj, lejegyzeteltem a fontosabb gondolatokat. (Előszedi sudokus, egyben tévénézegetős jegyzetfüzetét.) Szóval,  ha majd pályázgatni szeretnél, akkor készülj fel abból, hogyan öltözködnek az adott munkahelyen az emberek, hogyan tudod magad bemutatni két-három percben, mik a gyengeségeid (itt csak olyat mondjál, ami a várható, új munkakörödben nem merülhet fel), mik voltak a sikereid. Van, ahol azt is megkérdezik, milyen állat szeretnél lenni.... (Kicsi gondolkodás után.) De ha nem kérdezik, akkor ezt azért ne mondd el.










2019. január 1.

Zs. mesél








Napközben annyira fázott a kezem, hogy elugrottam a Cserepes sorra egy kesztyűért, kerül, amibe kerül. Kinéztem egyet, jó volt, kérdeztem a kínaitól, hogy mennyi, mondja, hogy ezer forint. Gondoltam, ez igazán nem nagy pénz egy kesztyűért, amire amúgy is égető szükségem van, és már nyúltam a zsebembe a pénztárcámért, amikor a kínai elkezdett erősködni, hogy nyolcszázért is odaadja. És még el is ment pénzt váltani, hogy visszaadjon az ezresből.










É. mesél








Angi rendszeresen szokott fotókat küldeni nekem arról, hogyan fejlődik a bazsalikomja. Én ezeknek a fényképeknek mindig nagyon örülök, mert a megosztásokon keresztül, azt érzem, hogy Angi számára fontos vagyok, és szeretné, hogy jelen legyek az életében.










Cs. mesél








Egy pszichiáter ma reggel azt mondta a rádióban, hogy az egyetlen módja annak, hogy megtaláljuk a belső békét: be kell fejezni, amit elkezdtünk.
Úgyhogy körülnéztem otthon és sok befejezetlen dolgot találtam.
Találtam egy fél üveg vörösbort, egy megkezdett üveg fütyülős páleszt, egy kevés tequilát és egy jó háromnegyed üveg jagermaistert, egy fél zacskó chipset, meg egy kis kinder csokit és egy zacskó gumicukrot.








a 2019-es évre








szeretni









a 2018-as év utolsója: galambok királya póz (rádzsakapótászana)






















2018. december 30.









Anyu: - Most eszembe jutott valaki, akit nem ismerek.




















Megvigasztalni, aki megbántott.