2022. március 16.

tündérbarátnőm mesél

 




Azt mondta, sokat foglalkozik önismerettel és önfejlesztéssel. Kiderült, hogy ez azt jelenti, hogy asztrológushoz jár és tarot kártyát vetnek neki.







 





A biztonságérzet dönti el, hogy vicc vagy támadás.







gyógyító lelkitárs kolléganő mesél

 




Dolgoztam korábban egy brókercégnél, ahol egy idő után feltűnt, hogy mindenki nagyon magas. Kiderült, hogy a vezető csak 170 cm magasság feletti munkaerőt vett fel, mert a magasság tekintélyt parancsol. 

Ugyanezen a helyen a vezető minden napot úgy kezdett, hogy reggel, munkaidő kezdetekor behívott valamelyikünket a szobába, ahol ő gyertyák között meditált. Meg kellett fogni a kezét, hogy érezze a rezgésünket, mert ez alapján döntötte el, hogy aznap éppen mibe fektesse a tőkét. 

Szintén ugyanezen a helyen a vezető felkért, hogy rendezzem be az ügyfélváró részleget, mivel bízik az ízlésemben. Megkérdeztem, hogy mekkora keretből gazdálkodhatok. A válasz az volt, hogy nincs rá keret, de használhatok mindent, amit az épületben találok és mozgatható. Szántam rá egy fél napot, hogy körbejárjam az épületet. Az összes mozgatható dolog, amit találtam egy hamutartó volt és több köteg pl@y boy magazin. Így hát ezeket raktam ki az ügyféltérbe.





 




El szeretném hagyni magamból mindazt, ami nem vagyok.







2022. március 15.

 





The only important thing is to never ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever give it up.







 





Ágbogas szavaid között átragyog-e a napfény?








 




Egy harkály verte bele a csőrét a jegenyébe, és egy lakóházakkal szegélyezett park pattant vissza a kéregre mért ütéstől. Még egyszer. Még egyszer. És még egyszer. Egy egész téren hullámzott végig. Fák, padok és teret szegélyező házak remegtek bele ütemesen a fakopáncs munkájába. Dolgozott a jó doktor. A gyógyító ütemek átrezegték mindennek a legutolsó porcikáját is. Álltam a téren. Éreztem, hogy a szorgalmas kis munkás belőlem is tisztítja a bennragadt, mérgező, oda nem illő gondolatokat, érzéseket, tárgyakat, embereket. Tavasz kezd lenni.






 




Ha nem írok, kiengedem a gyeplőt a kezemből.
Ha nem írok, kifolyik az élet a kezeim közül.
Az írás: kimerevíti az időt.
Az írás: megörökíti az örökkévalót.






mesél

 




Házitűzhely melegét őrző kolléganő: - Hétvégén a Városligetben sétáltunk a családdal, amikor is hatalmas szél kerekedett, felkapta a babakocsit és belefújta a Városligeti tóba. A férjem utánarohant a vízbe, a nagyobb fiam és én egyszerre szakadni kezdtünk a nevetéstől, a kislányom a váratlan izgalmak hatására könnyekben tört ki, a kisebbik fiam pedig hisztizett, hogy ő akkor is a babakocsiban szeretne hazamenni.