A munkahelyünkhöz közeli konyha hétről hétre kitesz magáért. Divatlapkolléganő szerint a különféle ételeket direkte úgy válogatják össze, hogy azok még véletlenül se passzoljanak egymáshoz. Amikor erre a témára tér rá, mindig kéjes élvezettel emlegeti fel a paradicsomos káposztát a tavaszi tekerccsel, ami nagyjából fél perc alatt ázott ehetetlenné a lében való merülés után. Volt ott azonban egy étel, ami még a tavaszi tekercses paradicsomos káposztát is messze túlszárnyalta: a sajtburgeres rakott penne. Ennél a kombinációnál már valamennyiünk fantáziája csődöt mondott, vagy jobban mondva túlkapásokba bocsátkozott. Zsófika képzelete annyira beindult, hogy már valósággal lelki szemei előtt látta a következő heti étlap kiemelt ajánlatát: a "moslék"-ot.
Nevek ide vagy oda, a lényeg, hogy a konyha hű maradjon "art kitchen" titulusához, és a tőle telhető legmesszemenőbbekig megmozgassa a vendégek érzékeit. Beleértve a humorérzéküket is.
Nevek ide vagy oda, a lényeg, hogy a konyha hű maradjon "art kitchen" titulusához, és a tőle telhető legmesszemenőbbekig megmozgassa a vendégek érzékeit. Beleértve a humorérzéküket is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése